Castellano

El Club de Correr el Garbí va ser el més nombrós a la XIV Volta a Peu de la Font

El Club de Correr el Garbí va ser el més nombrós en participació a la XIV Volta a Peu a La Font, Trofeu Sant Valentí celebrat el passat 11 de febrer, on hi participaren 51 atletes. Aquest va ser el Club més nombrós tant en la modalitat individual com en la modalitat per parelles.

Pel que fa als resultats, en categoria masculina destaca el temps de Germán Zadowozniz, 4t en la seua categoria, amb un crono de 00:34:00, i el temps de David Piña amb 0:38:46.

En la categoria femenina les primeres dones del Club va ser Paula Mascarell amb 00:43:32 i Susana Honrubia amb 0:45:46, que a més a més va quedar 4a en la seua categoria.

A banda de Germán Zadowozniz i Susana Honrubia, també Andrés Villanueva va assolir la quarta posició en categoria en veterans D, però cal destacar que Pilar Andrés va quedar en tercera posició en veterans D.

XII Edició del Gran Fons de Turís, "Memorial Raimon Soria"

Per altra banda, el Club de Córrer el Gabí també va estar present el diumenge 12 de febrer al Gran Fons de Turís, on va participar el nostre atleta (campió per quilòmetres recorreguts al 2016) Rafael Escolano, que fa fer un temps de 1:24:09. Esta prova de 16 kilòmetres és la primera puntuable dins del VI Circuit Ribera del Xúquer.