elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Club de Córrer El Garbí competix per primera vegada en la Primera Divisió Nacional d'Atletisme

El Club de Córrer El Garbí competix per primera vegada en la Primera Divisió Nacional d'Atletisme - (foto 1)

  La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant ha comparegut aquest matí en roda de premsa al costat de Ximo Más, president del Club de Córrer El Garbí; Toni Puig, entrenador del Club; i Rael Braco, capità de l'equip.

  El Club de Córrer El Garbí competirà aquest cap de setmana a la primera jornada de Primera Divisió d'Atletisme que se celebrarà a Cartagena. El Club competirà amb un equip de trenta atletes. "Des de l'ajuntament volem donar-vos el nostre suport i desitjar-los èxit. El Club de Córrer El Garbí treballa molt amb el planter, tenen una escola amb molts nens i aquesta és la línia que des del consistori donarem suport" va afirmar Lydia Morant.

  Ximo Más, ha destacat que per al club és un èxit competir amb clubs amb pressupostos que en alguns casos multipliquen per deu el dels gandians. "El club té 22 anys i des de fa 7 estem treballant seriosament en l'àmbit competitiu. La projecció és més que bona i tenim atletes joves amb mínimes per l'europeu o per als nacionals absoluts. L'equip que debuta aquest any és molt joves i està format per atletes que van des de cadets a absoluts. Per a nosaltres és un orgull i mai pensem arribar on estem amb atletes de la casa que entrenen a la ciutat".

  Per la seua banda, Toni Puig va explicar que la primera divisió està composta per 16 clubs que competiran en quatre trobades diferents. La primera fase és la que se celebra demà. "Competirem amb equips molt potents i que s'han reforçat molt. Serà un partit complicat. Hem de tenir clar que aquest any l'objectiu és mantenir-nos en la categoria. És un esforç enorme perquè dos atletes de cada prova han valorat, el que ens obliga a tenir un equip que puga competir en totes les proves".

  El capità de l'equip, Rael Braco, va declarar sentir-se il·lusionat davant la prova. "Anem amb la mentalitat que cada punt és important i haurem de competir en algunes proves que no són les nostres. No som un club de fitxatges i tots els que acudirem som de la casa".

  Finalment, Lydia Morant va anunciar que el consistori està treballant perquè la pista d'atletisme siga homologada aquest any per poder albergar competicions de nivell nacional.

  Pujar