elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Cinema solidari d’estiu projectarà 22 pel·lícules a diferents barris de la ciutat

El Cinema solidari d’estiu projectarà 22 pel·lícules a diferents barris de la ciutat
  • Des del 7 de juliol fins al 26 d’agost, amb films que abastaran tota mena de temàtiques en els barris de la ciutat

  • Entrada gratuïta, però amb caràcter solidari. Com és habitual, s’hi recolliran aliments no peribles i productes d'higiene per al banc d’aliments i el menjador popular de l’associació Ca Saforaui

MÉS FOTOS
El Cinema solidari d’estiu projectarà 22 pel·lícules a diferents barris de la ciutat - (foto 2)

Torna el Cinema solidari d’estiu als barris de Gandia. Tal i com han anunciat el regidor de Cultura, Nahuel González, i el representant Ca Saforaui, Ausiàs Galbis, des del 7 de juliol fins al 26 d'agost es projectaran 22 pel·lícules que abastaran tota mena de temàtiques en diferents districtes de la ciutat. Com sempre, amb entrada gratuïta, però  hi haurà recollida d'aliments no peribles i productes d'higiene.

Les reproduccions s'iniciaran a les 22.00 h i els espais que les acolliran són Beniopa, Benipeixcar, Centre Històric, Corea, El·líptica, Grau, Marenys de Rafalcaid, Marxuquera, Raval, Roís de Corella i Santa Anna. La novetat d'enguany és que se sumen els barris de Kentucky i Venècia. Així doncs, la ciutadania pot escollir entre una ampla oferta. «Era important fer que la gent del barri puga gaudir de la pel·lícula i, també, que altra persona puga anar a veure-la tot i que no siga de la barriada», ha expressat el regidor.

Tal com ha assenyalat González, es tracta d'una activitat gratuïta de caràcter solidària amb la qual es col·labora enguany amb l'associació Ca Saforaui. «La finalitat és poder donar aliments a una entitat social de la ciutat que treballa per a empoderar les famílies més vulnerables i ajudar a fer que tinguen una vida millor», ha afegit. Així mateix, Galbis ha especificat que la intenció és «poder recollir aliments no peribles, que permeta cobrir el banc d'aliments com el menjador popular, i productes d'higiene».

En el Cinema Solidari d'estiu d’enguany es realitzarà una menció especial a l'any Pasolini, però hi haurà pel·lícules per a tots els gustos i edats. «Aquesta activitat és important dins de la programació cultural d'estiu a Gandia i ja està consolidada als nostres barris. Aporta comunitat, cultura i treball en col·lectiu per a les nostres famílies», ha destacat el regidor. Per la seua banda, el representant de Ca Saforaui ha agraït que s'haja comptat amb l'associació: «El cinema d'estiu ens ajuda a buscar un oci alternatiu i estem molt agraïts d'aquesta col·laboració».

Espais de projecció:

Beniopa: plaça Major; Benipeixcar: plaça de l'Església; Centre Històric: Escola Pia; Corea: plaça del Jardinet; El·líptica: plaça El·líptica; Grau: parc de l’Oller; Kentucky: carrer del Fumarell; Marenys de Rafalcaid: alberg social; Marxuquera: ermita; Raval: plaça de Sant Josep; Roís de Corella: passeig Germanies, 91; Santa Ana: plaça de Santa Anna; Venècia: campet.

Pujar