24 de febrer de 2020 24/2/20

Chef Amadeo renova el patrocini amb el Gandia Billar Club

Chef Amadeo renova el patrocini amb el Gandia Billar Club - (foto 1)
  • El RestaurantE Chef Amadeo és referencia al billar espanyol

  • Chef Amadeo Gandia es reforça para la Lliga Nacional de Clubs

La celebració de la prova de rànquing nacional de billar a 3 bandes celebrada a Gandia, XIV TROFEU CIUTAT DE GANDIA CHEF AMADEO, va ser l’escenari perfecte per a renovar el conveni de col·laboració que el restaurant Chef Amadeo manté amb el Gandia Billar Club.

A aquest efecte el President Vicent Cholvi va manifestar: “és molt important que una empresa tan reconeguda com el Restaurant Chef Amadeo ens recolzi en una temporada tan important per a consolidar la màxima categoria nacional de clubs-divisió d'honor nacional- serà una temporada molt difícil per a nosaltres, aquest suport econòmic i moral és vital per a les nostres aspiracions de consolidació”

Cal ressaltar que tan sols 8 equips de tota Espanya tenen aquest privilegi, així el Gandia Billar Club passa a denominar-se, com ja és habitual en les darreres temporades, Chef Amadeo Gandia Billar.

Indicar que el restaurant de la Platja de Gandia, s'ha convertit en punt de trobada habitual i obligatòri per a tots els visitants del món del billar que passen per Gandia amb la quantitat d'esdeveniments que organitza el club tant a nivell autonòmic com a nivell nacional.

En la vessant competicitiva cal dir que e Gandia BC s'ha reforçat amb 2 jugadors comunitaris Peter Ceulemans, gran jugador belga de 40 anys nét del millor jugador de tots els temps Raymond Ceulemans i Gwenldal Marechal jugador francès de 22 anys que suposa el millor jugador jove francès, amb una evolució i projecció important.

Tal com manifesta el President del club, aquest any és una any de consolidació i donat l'altíssim nivell de tots els equips en la Lliga Nacional d'Honor tots els reforços són ben rebuts, encara que el club continuarà amb els jugadors locals que són un referent com Jose Luis Pascual el de Vilallonga i els gandians Paco Estruch i Ausiàs Fuster.

Deixem fotografia presa moments posteriors a la signatura del conveni de col·laboració en el club gandiense, d'esquerra a dreta: Jose Luis Pascual, Amadeo Faus, Vicent Cholvi i Paco Estruch

Pujar