elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

EL CHEF AMADEO GANDIA Campió Gropa A Divisió Honot Autonòmica

EL CHEF AMADEO GANDIA Campió Gropa A Divisió Honot Autonòmica
  • Jugarà la Final a 4 disputant el títol autonòmic

  • Chef Amadeo ha liderat la classificació durant tota la lliga

MÉS FOTOS
EL CHEF AMADEO GANDIA Campió Gropa A Divisió Honot Autonòmica - (foto 2)

El passat cap de setmana es disputaven les 4 últimes jornades de la Lliga de Clubs Divisió d'Honor, el Chef Amadeo es jugava ser campió del Grup A (Nord) i així accedir a la final a 4 que dilucida el Títol de Campió Autonòmic.

Els gandians no van defraudar i van demostrar el perquè durant tota la temporada han liderat la classificació.

Així dissabte doble jornada davant l'Ateneu Mercantil a casa i CB València en la capital, amb sengles empats, que suposaven 2 punts i 8 parcials, i la consolidació del lideratge matemàtic.

En la doble jornada dominical: a Mislata victòria contundent per 1 a 7 i per a finalitzar a la vesprada una altra victòria contundent, aquesta vega en casa, enfront del CB Llíria per 8 a 0.

El Chef Amadeo Gandia acaba la temporada com a Campió del grup A, que ha liderat de principi a fi amb a empat a davant l'Ateneu Mercantil,

En total 16 jornades amb 10 victòries, 5 empats i una sola derrota, i una mitjana d'equip de 0,847.

També informar que aquesta setmana s’ha donat el tret d’eixida del Campionat d'Espanya de 3 bandes absolut, en el qual participaren 5 jugadors del Chef Amadeo Gandia: Alberto Sintas (Cartagena) i els saforencs Jose Ramón Fuster , Ausiàs Fuster tots dos de Gandia y Jose Luis Pasqual de Vilallonga. La competició és sistema open i es disputa al KO directe i s’allargarà fins el diumenge.

Pujar