elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre de Salut del Grau de Gandia atendrà 24/7 durant l'època estival

El Centre de Salut del Grau de Gandia atendrà 24/7 durant l'època estival
  • Del 16 de juliol al 31 d'agost, els veïns i turistes que ho necessiten podran acudir en el centre hospitalari en un horari ampliat

La regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, ha anunciat que el Centre de Salut del Grau amplia el seu horari en temporada d'estiu. Així ho ha traslladat la Conselleria de Sanitat a l'Ajuntament de Gandia. D'aquesta manera, els veïns i turistes que ho necessiten podran acudir al centre hospitalari en un horari ampliat.

"Com cada any, des de l'1 de juliol fins al 30 de setembre hi ha un reforç que consistirà en la següent ampliació horària del centre: de l'1 al 15 de juliol l'horari serà de dilluns a diumenge de 8 a 22 hores, i Urgències a partir de les 22 hores i fins a les 8 hores al Centre de Salut de Corea, mentre que a entre el 16 de juliol i el 31 d'agost l'assistència serà de 24 hores. Per al mes de setembre l'horari es determinarà en funció de l'afluència de personal que tinguem a la platja, que també serà de 24 hores o tornarà a la seua normalitat", ha especificat Gil.

 

Pujar