18 de setembre de 2020 18/9/20

El Centre Esportiu del Grau obrirà les portes a mitjans d'aquest mes

  La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, ha anunciat que el Centre Esportiu del Grau obrirà les portes a mitjans d'aquest mes després d'haver realitzat tot un seguit de millores al centre per tal de millorar la qualitat del servei que es presta als usuaris.

  En concret, s'ha reparat la caldera que permet regular la temperatura dels vasos de les piscines; substituït els microordinadors que controlen els nivells del Ph i Clor; millorat el sistema d'energia solar que només estava aprofitant el 30% de la seua capacitat real; augmentat l'eficiència del circuit de l'aigua calenta sanitària; reparat el material de fitness i algunes màquines del gimnàs; substituït el sistema de control d'accessos, ja que l'accés mitjançant empremta digital estava sense funcionar; a més de reparar qüestions de demòtica i procedir al repintat de bona part de les instal·lacions.

  Paral·lelament, s'ha arribat a un acord amb la Fundació Espurna perquè siguen els seus membres els encarregats de realitzar el manteniment de la jardineria de l'entorn del centre esportiu.

  Quant als usuaris, la regidora ha recordat que els que ja estigueren apuntats al centre abans del tancament temporal, rebran un abonament gratuït de 30 dies sobre els serveis contractats per al mes de setembre quan es reobrin les instal·lacions del Grau.

  En el cas del gimnàs, també es pot demanar la devolució dels imports pagats o posposar els serveis contractats fins al setembre. En tots dos casos també seran compensats amb un abonament 30 dies per utilitzar el gimnàs un cop es procedisca a l'obertura.

  Morant ha declarat al respecte: "Hem hagut de fer més treballs dels previstos a causa de la manca de manteniment que venia patint l'espai esportiu. En breu els usuaris podran gaudir d'unes instal·lacions renovades en gran part i que milloraran l'experiència dels usuaris".

  Pujar