elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Carla Reig, campiona d’Espanya de Kick Boxing, disputarà aquest dissabte el mundial de Dublín

Carla Reig, campiona d’Espanya de Kick Boxing, disputarà aquest dissabte el mundial de Dublín
  • L’objectiu de l’esportista és fer el seu campionat el millor que puga, ja que es tracta del seu primer mundial i és conscient que hi trobarà un alt nivell

L'Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada de la regidora d'esports, Lydia Morant, han rebut aquest matí l'esportista gandiana Carla Reig, campiona d'Espanya de Kick Boxing, la qual ens representarà al proper mundial d'aquest esport que tindrà lloc a la ciutat irlandesa de Dublín a partir del pròxim 27 d'agost.

Diana Morant ha reconegut l'esforç i la dedicació de l'esportista, la qual dedica el seu temps a treballar amb disciplina per unes metes que es va marcar i que, sens dubte, ha aconseguit: "Hui estem ací per a felicitar-la per el que ja és, per tots els triomfs que ha tingut, i per a donar-li molts ànims per a eixe nou repte que disputarà el dissabte. Esperem tornar a rebre-la ací en Alcaldia, ja que, passe el que passe, és la nostra campiona".

Carla Reig, de 16 anys, ha parlat sobre com va començar amb el Kick Boxing, disciplina que va descobrir fa solament tres anys, mentre practicava Taekwondo, i amb la que ha aconseguit ser Campiona d'Espanya. A aquest esport li dedica moltes hores diàries per tal d'aconseguir el nivell que l'ha portat a guanyar aquest guardó, aplegant a entrenar dues vegades al dia. Sobre el mundial del dissabte, a Dublín, afirma estar nerviosa però disposta a fer-ho el millor que puga. Es tracta del seu primer mundial i és per això que no sap el que li espera, sent conscient que hi trobarà molt de nivell.

Des de l'ajuntament han volgut reconèixer també la feina de l'escola on Carla s'entrena, Safor Boxing, on ha dedicat part del seu temps a aprendre de la mà de grans entrenadors que l'han acompanyat en aquest viatge.

Pujar