22 d’octubre de 2019 22/10/19

El Campus de Gandia UPV acull la II edició del Pitching Universitats Valencianes – Sector Audiovisual

El Campus de Gandia UPV acull la II edició del Pitching Universitats Valencianes – Sector Audiovisual - (foto 1)

  a segona edició del Talent Audiovisual Universitari, Pitching Universitats Valencianes – Sector Audiovisual reunirà, demà 5 de juny a Gandia, responsables d’À Punt, estudiants i professorat de les 6 universitats valencianes que participen en la iniciativa (Universitat de València, Universitat d’Alacant, Universitat Politècnica de València, Universitat Miguel Hernández d’Elx, Universitat Jaume I de Castelló i Universitat CEU Cardenal Herrera) i  professionals del sector audiovisual. L’acte està previst a l’Aula Magna del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, on 45 estudiants dividits en 12 equips presentaran els seus projectes audiovisuals davant dels responsables d’À Punt Mèdia, de les sis universitats i també de 26 professionals de 19 productores.

  Inauguraran l’acte la directora general d’À Punt, Empar Marco, i Jesús Alba, director del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, a les 9.30h; en acabar la presentació dels projectes, hi ha prevista una taula redona amb la intervenció de les associacions de productors de la Comunitat Valenciana.

  La sessió estarà conduïda per Jordi Company, graduat en Comunicació Audiovisual per la UPV i actual codirector i presentador de De banda a banda, a la ràdio d’À Punt.

  Dels projectes triats en aquesta convocatòria, sis corresponen a la categoria de no ficció/documentals; tres formen part de la categoria de ficció; dos estan inclosos en la de nous formats, i un en la de formats televisius.

  La sessió estarà presidida per una taula de professionals integrada per Salvador Romero, cap de desenvolupament de formats de DLO/MAGNOLIA; César Martí, director de Continguts i Programació d’À Punt Mèdia; Lorena Lluch, productora executiva de Filmeu i presidenta de l’Associació Valenciana d’Empreses de Producció Audiovisual (AVANT); Paloma Mora, productora de TV ON Producciones i presidenta de l’Associació Valenciana de Productores d’Animació (AVEPA); Antonio Mansilla productor de Mediterráneo Media i president de l’Associació Valenciana de Productors Independents (AVAPI), i Giovanna Ribes, productora i directora de Tarannà Films i presidenta de Productors Audiovisuals Valencians (PAV).

  La segona edició del Pitching ha registrat un augment en la participació en les sis categories de la convocatòria. Creixement en el nombre de projectes presentats i en el d'estudiants que hi participen. En concret, un total de 46 projectes  i 156 alumnes han contestat a la convocatòria (82 dones i 74 homes) davant dels 22 projectes i 93 participants de la primera edició

  ocultar
  El Campus de Gandia UPV acull la II edició del Pitching Universitats Valencianes – Sector Audiovisual
  Pujar