3 de desembre de 2020 3/12/20

Els camps de futbol de Roís de Corella de Gandia estaran a punt per a l’inici de la temporada

Els camps de futbol de Roís de Corella de Gandia estaran a punt per a l’inici de la temporada - (foto 1)
  • L’alcaldessa de Gandia i la regidora d’Esports visiten les instal·lacions on s’està col·locant gespa artificial d’última generació, molt demandada pels usuaris

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, acompanyades pel cap de Servei d’Esports, Toni Deusa, i l’arquitecte municipal, Miguel Marco, han visitat els camps de futbol de Roís de Corella, on s’està instal·lant la gespa artificial després que els treballs s’adjudicaren el mes passat per 329.000 euros. Les tasques van a bon ritme i està previst que finalitzen a principis de setembre, per a l’inici de la temporada per part dels clubs.

La gespa, que és d’última generació i molt demandada entre els usuaris, permetrà una notable millora en la pràctica esportiva de tots aquells que utilitzen estes instal·lacions, que són tant els equips de la UD Beniopa com els del recentment unificat CF Gandia, segons ha comentat l’alcaldessa. “Volem millorar les instal·lacions esportives de la nostra ciutat perquè es puga practicar esport en les millors condicions possibles”.

Per la seua banda, la regidora d’Esports ha expressat que la nova gespa dels camps de futbol suposara un nou impuls per a continuar creixent i fomentant el futbol a la ciutat.

L'herba està composta per monofilaments i filaments prefabricats que augmenten la durada i l'amortiment del terreny. Consta de tres capes: una de sorra de sílice per donar-li consistència, una altra de cautxú per esmorteir i evitar lesions i una tercera composta per l'herba artificial.

A més, també s’està habilitant una zona d’entrenament per a porters al costat d’un dels camps de futbol i s’han realitzat millores al voltant de les instal·lacions i en les oficines.

Pujar