24 de novembre de 2020 24/11/20

Campanya dels nous preus al pàrquing del Prado

Campanya dels nous preus al pàrquing del Prado - (foto 1)
  • Sota el lema: “I no (li) pegues més voltes”, el govern local pretén fomentar l’ús d’aquest aparcament municipal “més cèntric, més tranquil, més segur i més còmode”

  • Els preus: 1 € (hora), 5 € (24 h), 50 € (abonament mensual 24 h), 30 € (mensual, diürn) i 20 € (mensual per a motos)

L’Ajuntament de Gandia ha llançat hui una important campanya de comunicació per informar dels nous preus de l’aparcament municipal del Prado, així com dels seus avantatges. La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, l’ha presentada aquest matí als mitjans de comunicació. “Estem complint el compromís del govern de baixar els preus del pàrquing i, alhora, oferir-li un bon servei a la ciutadania al centre de la ciutat. Ara és important comunicar-hi i difondre-ho. I ho estem fent mitjançant una campanya fresca, moderna..”.

Així, el lema de la campanya és “I no (li) pegues més voltes”, en la qual, a banda de mostrar els nous i atractius preus: 1 € (hora), 5 € (24 h), 50 € (abonament mensual 24 h), 30 € (mensual, diürn) i 20 € (mensual per a motos), també s’incideix en els avantatges d’aparcar al centre de la ciutat, en un espai amb capacitat per a 600 places “més cèntric, més còmode, més barat i més segur”.

Entre les accions previstes, a banda de la difusió en els mitjans de comunicació i les xarxes socials, des de hui s’hi ha instal·lat un estand a l’accés al pont del parc Ausiàs March per informar els usuaris del Centre Històric (clients, treballadors...) i també hi haurà un punt informatiu aprofitant la Fira i Festes de Gandia. També s’hi ha creat una pàgina web: www.parquingprado.com, amb tota la informació: “Perquè aparcar no es convertisca en tot un problema, i et faça perdre més temps del necessari, el Pàrquing del Prado ha baixat els seus preus. D’esta manera, ja pots aparcar fàcilment i sense preocupacions en el mateix centre de Gandia, prop de tot i d’una forma molt més segura. I és que, des del Pàrquing del Prado pensem en tu i en com fer-te la vida més fàcil i còmoda. Perquè les nostres noves tarifes van dirigides, no sols als usuaris ocasionals, sinó també als veïns, a les persones que treballen en el Centre Històric i als visitants de la nostra ciutat".

Pujar