20 de gener de 2021 20/1/21

Biblioteques Gandia obsequiarà a partir de dilluns que ve el quadern "Ara que estic a casa"

Biblioteques Gandia obsequiarà a partir de dilluns que ve el quadern "Ara que estic a casa" - (foto 1)
  • El quadern d'activitats té dos formats: un per a menors de 7 anys (portada groga) i un altre per a majors de 7 anys (portada blava)

Biblioteques Gandia obsequiarà a partir de dilluns que ve el quadern "Ara que estic a casa" als lectors més menuts de la ciutat que visiten i utilitzen la xarxa de biblioteques municipals.

Es tracta de dos quaderns, un per a menors de 7 anys (portada groga) i un altre per a majors de 7 anys (portada blava) amb diverses activitats que ha estat editat per Edicions 96. Tal com expliquen els editors "la situació excepcional que estem vivint ens ha impulsat a editar el quadern. Un recurs especial que vol ser un homenatge dedicat a les criatures de casa, perquè són elles les que ens demostren la seua capacitat d'adaptació, l'alegria d'estar més a prop que mai de la seua família, o la facilitat per expressar els seus sentiments".

"Ara que estic a casa" és un material pensat per afavorir la creativitat i la reflexió. Un suport a la tasca educativa que desenvolupen els ensenyants i que ara, més que mai, es realitza amb el suport de les famílies.

Pujar