elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Biblioteca Central reprèn el cicle de conferències “Dones Sàvies III”

La Biblioteca Central reprèn el cicle de conferències “Dones Sàvies III”
  • El tema de la vuitena edició és “Trini Simó: feminisme i activisme cultural valencià”

  • La xarrada serà impartida per Amparo Zacarés al Saló d’Actes de la Biblioteca el dijous 20 de maig a les 19:30 h per a visibilitzar la contribució de la dona en la ciència, la literatura, la música, la dansa i el pensament

El regidor delegat de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de Gandia, José Manuel Prieto, ha anunciat que la Biblioteca Central continuarà amb la vuitena edició del cicle de conferències “Dones Sàvies III” amb l’objectiu de visibilitzar el paper i la contribució de les dones a diversos camps del coneixement com la ciència, la literatura, la música, la dansa i el pensament.

L’activitat es desenvoluparà al Saló d’Actes de la Biblioteca el pròxim dijous 20 de maig a les 19:30 h. Està organitzada pel CEIC Alfons el Vell i l’IMAB Biblioteca Central, i compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, el CEFIRE Gandia, el Campus de Gandia de la UPV i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Gandia.

En aquesta ocasió la temàtica de la xerrada versarà sobre “Trini Simó: feminisme i activisme cultural valencià”, impartida per Amparo Zacarés, escriptora i professora de la Universitat Jaume I de Castelló i membre de l’Institut Universitari Feminista d’estudis de Gènere Purificación Escribano (UJI), entre altres càrrecs. L’activitat. 

La xarrada tindrà lloc de manera presencial amb inscripció prèvia al Whatsapp 678837402 i també es podrà seguir en directe al canal de Youtube #BibliotequesGandia al que es pot accedir a través del següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=bhrHSwE1GAM

Pujar