29 de novembre de 2020 29/11/20

La UD Beniopa denúncia la discriminació i falta d'igualtat entre els clubs de la ciutat

El tros d'oficina del qual disposa la UD Beniopa en el Roís de Corella de Gandia
El tros d'oficina del qual disposa la UD Beniopa en el Roís de Corella de Gandia
  • El president del club, Salva Climent, alça la veu contra el govern local “perquè deixen d'arraconar-nos”

MÉS FOTOS
La UD Beniopa denúncia la discriminació i falta d'igualtat entre els clubs de la ciutat - (foto 2)
Salva Climent, president de la UD Beniopa
La UD Beniopa denúncia la discriminació i falta d'igualtat entre els clubs de la ciutat - (foto 4)

Quan a Gandia tot semblava tornar al seu lloc en l'àmbit esportiu per la fusió de tres clubs en un, no tot és alegria per a la UD Beniopa.

El club que presideix Salva Climent considera que està sent “injustament tractat pel govern local, ja que no existeix ni igualtat ni equitat amb nosaltres”.

El president alça la veu després d'intentar gestionar la situació per a trobar una solució i veure impossible que acabara en bon port.

Per a situar l'assumpte, la UD Beniopa és l'únic club de la ciutat que no disposa ni d'un camp de futbol propi ni d'unes oficines en exclusiva per a la feina de casa. Això sí que ocorre amb la UD Portuaris, que disposa de l'estadi Fort Llopis i de les oficines d'aquest. Passa el mateix amb el CF Gandia, que gaudeix tant de l'estadi Guillermo Olagüe com de les instal·lacions i oficines que allí es troben.

Fins ací tot correcte, però arribant a la UD Beniopa això canvia. Són l'únic club a Gandia que no té ni estadi ni oficines. Abans que es fusionaren tres clubs en un, on ara mateix juga el Beniopa que és en els camps del Roís de Corella, també ho feien els altres dos clubs. De la mateixa manera, les oficines que allí es troben també estaven dividides perquè cadascun tinguera la seua.

Cosa lògica fins que arriba el moment de la fusió d'aquests clubs, quedant tan sols en els camps del Roís de Corella la UD Beniopa. El seu president estava convençut que en unir-se tres en un i passar a ser tan sols el CF Gandia, anaven a disposar tant dels camps com de les oficines al complet per ells els únics que acudisquen a aquest recinte esportiu. La sorpresa de Climent va arribar quan, a pesar que el CF Gandia té el seu estadi i les seues oficines en el Poliesportiu municipal, les oficines del Roís de Corella segueixen dividides i el govern local no li les atorga en exclusiva a la UD Beniopa. Els despatxos continuen estant repartits a pesar que els dos anteriors clubs ja no existeixen com a tal i han passat a estar sota el paraigua del CF Gandia.

Climent cataloga la situació en elperiodic.com i afirma que “cal tindre moral, i sobretot, poc respecte cap a la UD Beniopa”. El president del club té clar que “han arraconat a un històric i el govern local té la poca vergonya i el desvergonyiment de dir que hi ha dos clubs que les utilitzen, quan la realitat és que haurien de dir que un club compta amb un quart d'oficina, nosaltres, i l'altre amb una oficina i mitja”.

Climent afirma que “aquesta és la veritat i la realitat que patim en la UD Beniopa, i encara ho maquillen com un assoliment del govern, veure per a creure”.

Vist el president que no els han donat cap solució, explica que “al final sempre hi ha qui s'ix amb la seua i és una vertadera pena, però nosaltres continuarem barallant perquè no ens arraconen, per a així poder donar el millor servei possible als pares i mares dels nostres xicotets futbolistes en unes oficines dignes”.

“Com sempre dic, no demanem ni ser més que ningú, però tampoc ser menys que ningú; volem que se'ns tracte a tots per igual i que ningú quede per damunt de ningú, tampoc els clubs de la ciutat”, detalla Climent.

“Tots treballem amb un mateix objectiu, que l'esport de la nostra ciutat cresca i es convertisca en referent, per la qual cosa amb això no busquem enfadar a ningú, ni molt menys ofendre, però busquem igualtat de condicions, ni més, ni menys”, afirma contundent el president.

Climent i la UD Beniopa envien un missatge clar a través d'aquest digital: “Continuarem defensant la nostra història, als nostres jugadors i a tots els que tenim aquest sentiment dins del cor, no ens rendirem i, des del respecte a tots, reclamarem el que ens sembla just”.

Pujar