29 de novembre de 2020 29/11/20

Balanç positiu del Polisònic

Balanç positiu del Polisònic - (foto 1)
  • Quasi 5.000 persones han assistit al festival que va finalitzar el passat dissabte

Amb l’actuació del grup Nes, el passat dissabte va finalitzar la 27 edició del festival Polisònic, que ha tingut lloc al jardí de la Casa de Cultura de Gandia durant les últimes setmanes.

Fonts de l’organització han xifrat en 4.811 els espectadors que han assistit als 8 concerts programats, destacant que en 5 de les actuacions es van exhaurir les entrades abans de l’inici dels concerts.

Joan Muñoz, regidor de Cultura, ha volgut destacar l’elevada participació de públic, així com la gran qualitat artística dels grups programats. En l’aspecte econòmic, Muñoz ha indicat que, amb un pressupost de 32.000 euros, el Polisònic és un festival que s’autofinancia, gràcies a la recaptació per la venda d’entrades i a les ajudes institucionals de la Diputació de València i de la Conselleria de Cultura.

Així mateix, l’organització ha destacat el considerable impacte econòmic que ha generat el Polisònic en el sector hostaler del centre de la ciutat, fruit de la iniciativa de la ruta Destapa’t, circumstància que ha sigut també confirmada pels responsables de la pròpia ruta.

Pujar