elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Set atletes del CA Safor Teika acudiran al Campionat d’Espanya Individual Juvenil

Set atletes del CA Safor Teika acudiran al Campionat d’Espanya Individual Juvenil
  • Es tracta de Belén Sospedra, Ángela Casanova, Irene Escrivà, Jordi Miret, Binta Kelle Watt, Aitana Ferrairó i Nerea Almiñana

  • La prova se celebrarà este cap de setmana a Huelva

  • Serà l'última de la temporada per al club 'groguet'

MÉS FOTOS
Set atletes del CA Safor Teika acudiran al Campionat d’Espanya Individual Juvenil - (foto 2)

Set atletes del Club d'Atletisme Safor Teika acudiran este cap de setmana al Campionat d'Espanya Individual Sub18 (Juvenil) a l'Aire Lliure, que es disputa a Huelva. Es tracta de Belén Sospedra (sisena millor marca de les inscrites en els 100 mt), Ángela Casanova (quarta en els 5.000 m marxa), Irene Escrivà (huitena en perxa), Jordi Miret (alçada), Binta Kelle Watt (100 ml), Aitana Ferrairó (triple salt) i Nerea Almiñana, en martell.

L'esdeveniment es podrà seguir en directe per "streaming" en la plataforma de LaLigaSportsTV. Belén Sospedra competirà diumenge a les 11.15 hores en la semifinal; Ángela Casanova dissabte a les 10.30 h en la final; Irene Escrivà diumenge a les 18.00 h en la final; Jordi Miret diumenge a les 18.10 h en la final; Binta Watt dissabte a les 18.20 h en la semifinal; Aitana Ferrairó diumenge a les 18.15 en la final; i Nerea Almiñana diumenge a les 12.40 h en la final.

Amb esta competició els atletes ‘groguets’ de tecnificació donaran per finalitzats els seus compromisos de la present temporada.

Pujar