elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

ASAEM inaugura l'exposició fotogràfica "Integrad@s"

ASAEM inaugura l'exposició fotogràfica "Integrad@s"
  MÉS FOTOS
  ASAEM inaugura l'exposició fotogràfica "Integrad@s" - (foto 2)

  Des d'ASAEM, i amb motiu de l'11 aniversari del CRIS I Centre de Dia "La Safor", tenim el gust de convidar-vos a la inauguració de l'Exposició "Integrad@s" el pròxim divendres 10 de març a les 12:30 h al CRIS i Centre de Dia "La Safor", ubicat al C/ Jaume II núm. 6, en Gandia.

  Aquest projecte fotogràfic naix de la iniciativa d'En Juan José Todolí, fotògraf de Gandia, el qual ha realitzat nombrosos treballs fotogràfics amb caràcter social, de denúncia i reivindicatius.

  La seua sensibilitat i inquietud per la salut mental el va motivar a conéixer-nos, proposant-nos la seua idea. La il·lusió per fer un projecte conjunt i que mostrara la realitat i humanitat del nostre col·lectiu ha fet possible aquesta exposició.

  Les fotos exposades reflecteixen tot allò que la societat moltes vegades no veu respecte a les persones amb problemes de salut mental, que són persones com la resta de la societat, amb una vida quotidiana, amb interessos, aficions, etc.

  L'objectiu d'aquest projecte és reduir l'estigma que els acompanya, reconeixent a les persones amb ple dret i afavorir la normalització i integració social.

  Amb aquesta exposició volem que aquest col·lectiu siga vist i mirat sense etiquetes, que puguen veure a les persones completes i no sols a una part d'elles, al diagnòstic.

  Des d'ASAEM, amb el treball fet i amb moltes ganes de compartir-lo amb tots vosaltres, us convidem a ser copartícips d'aquest esdeveniment.

  Pujar