elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aquest cap de setmana, música mediterrània i ritmes explosius des d’Alemanya en el Polisònic

Aquest cap de setmana, música mediterrània i ritmes explosius des d’Alemanya en el Polisònic
  MÉS FOTOS
  Aquest cap de setmana, música mediterrània i ritmes explosius des d’Alemanya en el Polisònic - (foto 2)

  Després dels dos primers concerts celebrats a la Casa de Cultura, on es van esgotar totes les entrades, aquest cap de setmana continua el festival Polisònic amb dos propostes musicals ben distintes en quant a ritmes i procedències.

  Així, el divendres dia 30, tindrà lloc l’actuació del trio d’Ana Alcaide, una compositora i virtuosa multiinstrumentista, que interpreta músiques basades en la tradició mediterrània. Amb més de 500 concerts realitzats per tot el món, Alcaide crea a l’escenari un ambient de bellesa íntima, propiciat per un peculiar instrument anomenat nyckelharpa, i amb l’acompanyament de la solvència de dos músics de primera línia, com són Bill Cooley a les percussions i Rainer Seiferth a les guitarres. 

  Per al dissabte dia 31, un dels concerts més esperats del festival, com és la presència de la banda alemanya Botticelli Baby, un grup amb un estil inclassificable i un so inimitable, que trenca els ritmes clàssics del jazz, donant-los un caràcter explosiu, divertit i enèrgic a l’escenari, creant un estat d’ànim pròxim a l’èxtasi.

  Els concerts tindran lloc a les 21,30 hores i l’organització informa que queden molt poques entrades a la venda, les quals poden adquirir-se a www.instanticket.es o a la Casa de Cultura.

  Pujar