27 d’octubre de 2020 27/10/20

Aprovada la plantilla de l'Ajuntament de Gandia per a 2019

Aprovada la plantilla de l'Ajuntament de Gandia per a 2019 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Aprovada la plantilla de l'Ajuntament de Gandia per a 2019 - (foto 2)

  El regidor delegat de Personal a l'Ajuntament de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha valorat aquest matí l'aprovació de la plantilla de personal de l'Ajuntament de Gandia per a l'any 2019. Una plantilla aprovada per unanimitat per les forces sindicals a la Mesa de Negociació i sense vots en contra a la votació realitzada ahir a la nit en el plenari ordinari del mes de març.

  "Em sent orgullós i satisfet de la feina feta. Es confirma que s'han aconseguit tots els objectius que ens havíem marcat en matèria de recursos humans i traçat el camí dels objectius pendents: promocions internes, desenvolupament de la carrera professional, estabilització i regularització de llocs de treball" va declarar Prieto qui ha incidit en aquest aspecte declarant que amb l'aprovació d'ahir "regularitzem la situació de les treballadores de Dependència, incorporem Educadors i Treballadors Socials, dues Tècniques de Turisme, Tècnics de Gestió, Tècnics d'Administració General i amortitzem places que ens estaven ocupades en l'Ajuntament de Gandia des de fa anys".

  Finalment, Prieto ha informat que s'està ultimant el Pla d'Ordenació de Recursos Humans i que la intenció del govern municipal és aprovar-lo abans del final de la legislatura. "Una prova més de la ingent tasca que s'ha realitzat en matèria de Recursos Humans aquesta legislatura d'acord amb el principi d'optimitzar els diners del Capítol 1 donant certesa a les treballadores de les Escoletes Municipals, als treballadors de l'extinta IPG i regularitzant tots els llocs de treball per seguir la línia de fer més amb menys recursos".

  Pujar