elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

20 aniversari de l’Associació de Parkinson Gandia - Safor

20 aniversari de l’Associació de Parkinson Gandia - Safor
  MÉS FOTOS
  20 aniversari de l’Associació de Parkinson Gandia - Safor - (foto 2)
  20 aniversari de l’Associació de Parkinson Gandia - Safor - (foto 3)
  20 aniversari de l’Associació de Parkinson Gandia - Safor - (foto 4)
  20 aniversari de l’Associació de Parkinson Gandia - Safor - (foto 5)
  20 aniversari de l’Associació de Parkinson Gandia - Safor - (foto 6)

  El saló de Corones del Palau Ducal va acollir el passat divendres un col·loqui-debat amb motiu del 20 aniversari de l’Associació de Parkinson Gandia- Safor. A l’acte van acudir l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, l’actual presidenta de l’associació, Mari Carmen Escrivá, i l’expresident, Delfín Lliso.

  En aquest col·loqui-debat va haver-hi diverses preguntes a l’alcalde. Per la seua part, la màxima autoritat de la ciutat va posar de manifest la gran labor de l’entitat: “Les teràpies i la investigació orientades a aquesta malaltia que afecta 1.800 persones a la comarca de la Safor i a 50 membres d'aquesta associació ens fan falta més que mai, si tenim en compte el ‘handicap’ que ha suposat la pandèmia”.

  Des de l’Ajuntament de Gandia s’ha ajudat a l’Associació de Parkinson durant tota la seua trajectòria a través de la firma de convenis anuals que s’han incrementat fins a arribar als més de 27.000 euros aquest any. A més, Prieto ha recalcat la importància de col·laborar amb aquestes associacions des de les institucions públiques: “hem de mostrar més que mai el nostre suport a aquestes persones i a les seues famílies, posant els recursos necessaris, donant suport a la investigació sobre aquesta malaltia i creant un entorn social més integrador” perquè “a Espanya hi ha més de 800.000 persones amb alguna malaltia neurodegenerativa que repercuteix en la vida quotidiana de 3,5 milions de persones entre familiars i cuidadors”.

  Pujar