elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

1000 persones participen en la XI Sant Silvestre Ciutat de Gandia

1000 persones participen en la XI Sant Silvestre Ciutat de Gandia
    MÉS FOTOS
    1000 persones participen en la XI Sant Silvestre Ciutat de Gandia - (foto 2)
    1000 persones participen en la XI Sant Silvestre Ciutat de Gandia - (foto 3)

    Al voltant de 1000 persones participaren el passat dia 30 en la XI edició de la Sant Silvestre Ciutat de Gandia. La cursa, degana de la comarca, va destinar la meitat de la recaptació a la Campanya de Nadal i Reis, en benefici del centre d'acollida Sant Francesc d'Assís i del Preventori infantil Nuestra Señora del Amparo. El Club organitzador, a més, va destinar els 500 quilos d'aliments a l'ONG Bunyoleres sense Fronteres.

    Jesús Gomar, del Safor Delikia-Sport en categoria masculina i Pili Vázquez del Simply-Scorpio 71 en categoria femenina foren els guanyadors de la cursa competitiva. Pel que fa als premis de la vesant lúdica, el Club va premiar les tres millors disfresses individuals i col·lectives, així com l'Associació Muixeranga de la Safor, la Fundació Escolàpies-Escolapios, el CC el Garbí i Fitroom Gandia com associacions, centre educatiu, Club esportiu i Empresa respectivament. Cal posar de relleu que molts dels guanyadors es sumaren a la iniciativa i cediren els premis a les associacions benèfiques. El públic -més nombrós que mai- va omplir els carrers de la ciutat i gaudir de la qualitat de les disfresses.

    El Club de Córrer el Garbí, agraeix els patrocinadors, Ajuntament de Gandia i Tu Farmacia, així com els col·laboradors Caixa Popular, Divina Pastora Seguros i Granier perquè la Sant Silvestre de Gandia es situe com la millor de la comarca.

    Pujar