elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.000 persones assisteixen al Palaudiovisual 2017

Més de 1.000 persones assisteixen al Palaudiovisual 2017
    MÉS FOTOS
    Més de 1.000 persones assisteixen al Palaudiovisual 2017 - (foto 2)
    Més de 1.000 persones assisteixen al Palaudiovisual 2017 - (foto 3)
    Més de 1.000 persones assisteixen al Palaudiovisual 2017 - (foto 4)
    Més de 1.000 persones assisteixen al Palaudiovisual 2017 - (foto 5)

    Amb la projecció de “El Sr. Henri comparte piso” va finalitzar el projecte #Palaudiovisual 2017, conformat per les seccions Cine Pot al Palau (ja iniciada en 2016) i Música en Pantalla. Ha estat una opció per poder gaudir d’una programació cinematogràfica de qualitat i de tres òperes i dos recitals al llarg de l’estiu en un marc excepcional, com ho és el Pati d’Armes del Palau dels Borja, i amb la singularitat d’una part de l’aforament conformada per gandules (de fet, en la major part de les projeccions ha estat la més demandada).

    Així doncs, després d’un inici potent amb la projecció d’un dels èxits de l’any, La la land i de l’òpera Madama Butterfly en directe des del Teatro Real de Madrid, un total de deu pel·lícules en el Cine Pot i 3 òperes i dos recitals en Música en Pantalla han conformat una programació que ha estat del gust del públic, amb més de mil persones participant d’aquesta oferta fruit de la col·laboració de la Fundació Palau Ducal dels Borja i de l’Ajuntament de Gandia.

    També ha estat un encert, a part de preparar una programació acurada i de qualitat, el fet d’apostar per una millora en la part tècnica, la qual ha contribuït a l’èxit d’un projecte que considerem consolidat.

     

     

    Pujar