4 de desembre de 2020 4/12/20

Gandia rep als turistes sense cap infectat nou per Coronavirus en les últimes 5 setmanes

Test PCR per detectar el COVID-19 a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia
Test PCR per detectar el COVID-19 a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia
  • L'hospital continua frenant el virus i porta més de 30 dies sense registrar cap positiu nou en COVID-19

Ja són més de 30 dies els que porta Gandia sense registrar ni un sol cas nou de COVID-19 a l'hospital. Segons les dades actualitzades que ha oferit aquest mateix matí a elperiodic.com la regidora de Sanitat de l'Ajuntament de Gandia, Liduvina Gil, l'Hospital Francesc de Borja no ha registrat cap cas de Coronavirus nou en les últimes 5 setmanes.

Cert és que una de les proves PCR realitzades durant els últims 14 dies ha donat resultat positiu en COVID-19 però no es tracta d'un cas nou, sinó que és una persona que continua arrossegant el diagnòstic positiu des de temps arrere. Per tant, és un cas positiu antic i no comptabilitza com a nou, atés que la persona infectada porta realitzant-se aquest tipus de test des de fa diverses setmanes i continua donant resultat positiu malgrat haver contret el contagi temps arrere. Es tracta d’un cas de Coronavirus actiu però no nou respecte a les últimes dues setmanes.

Just abans de la previsible arribada massiva de turistes a la platja de Gandia des de diferents punts del territori espanyol amb l'inici del mes de juliol i amb la finalitat de l'Estat d'Alarma, la capital de la Safor continua sent una de les ciutats amb menor afecció de la malaltia.

Més de 30 dies són els que porta la ciutat de Gandia sense registrar ni un sol cas nou de COVID-19 a l'hospital. Però, encara així, la responsable de Sanitat continua apel·lant a “la responsabilitat individual dels ciutadans perquè Gandia continue mantenint-se com un lloc turístic segur i de qualitat sanitària”.

És important destacar que l'alcaldessa de la ciutat, Diana Morant, i la delegada del Govern en la Comunitat València, Glòria Calero, han recalcat fermament durant les últimes setmanes que “Gandia és una platja preparada i segura per a rebre als turistes sense el perill d'un nou brot de la malaltia”.

Pujar