2 de desembre de 2020 2/12/20

Gandia celebra la primera travessia de natació de la Comunitat després del COVID-19

Lydia Morant en la travessia de l'estiu passat
Lydia Morant en la travessia de l'estiu passat
  • La XVIII volta al port redueix a la meitat els participants amb un aforament màxim de 300 inscripcions per a complir amb les mesures sanitàries

MÉS FOTOS
Gandia celebra la primera travessia de natació de la Comunitat després del COVID-19 - (foto 2)
Gandia celebra la primera travessia de natació de la Comunitat després del COVID-19 - (foto 3)

La competició nadant que està organitzant el Club de Natació i Esports Gandia es convertirà el pròxim dia 15 d'agost en la primera travessia de natació que se celebre en la Comunitat Valenciana després del confinament provocat per la pandèmia del Coronavirus.

Per a aquest primer esdeveniment esportiu i aquàtic s'han obert hui mateix les inscripcions i, en tan sols unes hores, ja són més de 120 les persones inscrites per a participar i competir. Donades les circumstàncies excepcionals de la nova normalitat, el contingent d'inscripcions està limitat enguany fins als 300 participants per les normes d'organització i de protocol per a complir les mesures de seguretat després de la pandèmia del COVID-19. D'aquesta manera, la travessia redueix la seua participació a la meitat respecte a anys anteriors, ja que just en la celebrada l'estiu passat van fregar les 600 inscripcions per a la prova.

Tal com ha explicat a elperiodic.com la presidenta del Club de Natació i Esports Gandia, Pilar Martí, “la gent té moltes ganes de participar i de fer coses després del confinament, les sensacions que tenim des de l'organització són molt bones i esperem aconseguir l'aforament màxim de 300 participants per a la travessia del 15 d'agost a Gandia”.

D'altra banda, la regidora d'Esports, Lydia Morant, ha detallat a aquest digital que “des de l'Ajuntament de Gandia estem fent passos cap avant en la nova normalitat i en les diferents fases de la desescalada a nivell esportiu recuperant aquests esdeveniments a l'aire lliure aplicant la normativa de seguretat”. Morant ha indicat que aquesta travessia “és la primera a celebrar-se i és important per a la ciutat per la història que té”, a més de “agrair al club local que haja apostat per continuar organitzant-la enguany adaptant-se a les noves circumstàncies”.

“Estic segura que tot eixirà bé i la gent participarà en la prova perquè l'esport vaja prenent protagonisme en aquesta nova època després de la pandèmia”, ha assegurat Morant.

Cal destacar que la regidora ha sigut nadadora professional i que fins i tot va arribar a participar en els Jocs Olímpics de Pekín l'any 2008, per la qual cosa un estiu més serà una de les participants en la travessia que celebra Gandia el 15 d'agost sent l'esdeveniment esportiu i aquàtic pioner en la Comunitat Valenciana.

Pujar