1 de juny de 2020 1/6/20

Els franquiciats de DIA recapten més de 134.000 kg d'aliments per a donar-los a col·lectius vulnerables

Els franquiciats de DIA recapten més de 134.000 kg d'aliments per a donar-los a col·lectius vulnerables - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els franquiciats de DIA recapten més de 134.000 kg d'aliments per a donar-los a col·lectius vulnerables - (foto 2)
  Els franquiciats de DIA recapten més de 134.000 kg d'aliments per a donar-los a col·lectius vulnerables - (foto 3)
  Els franquiciats de DIA recapten més de 134.000 kg d'aliments per a donar-los a col·lectius vulnerables - (foto 4)
  Els franquiciats de DIA recapten més de 134.000 kg d'aliments per a donar-los a col·lectius vulnerables - (foto 5)

  Els franquiciats de DIA han recaptat un total de 134.086 quilos d'aliments per a associacions, entitats i institucions públiques i privades de tot el país que durant aquests dies s'ocupen d'alimentar a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

  Dins del programa DIAContribuye2020, es va posar en marxa aquesta iniciativa mitjançant la qual la companyia duplica les donacions realitzades pels franquiciats amb l'objectiu de donar-los suport en la seua labor d'agents actius de la seua comunitat, ajudant-los a facilitar més aliments i béns de primera necessitat als qui més el necessiten. En aquest temps, els franquiciats han aconseguit ajudar a un total de 125 associacions que durant la crisi del COVID-19 han necessitat aliments.

  D'aquesta manera, DIA ha recolzat la solidaritat dels seus franquiciats que són una peça clau en la generació d'ocupació i de riquesa en les seues comunitats. Més d'un centenar d'ells s'han unit al projecte i han contribuït a mitigar les conseqüències d'aquesta crisi.

  “Gràcies al programa ‘Dobleguem la teua solidaritat’ les ajudes han arribat als xicotets municipis en els quals estan les franquícies de DIA. Nosaltres vivim ací i coneixem la realitat i les necessitats dels nostres veïns i gràcies al suport de la companyia hem pogut fer grans aportacions”, ha destacat Itziar Estua franquiciada de DIA en Corts (Saragossa).

  “Quan vaig veure que els meus veïns i clients no podien continuar fent la compra vaig entendre que aquest era el moment d'ajudar-los de manera conjunta amb DIA, que una vegada més ha sabut estar a l'altura de les circumstàncies duplicant les donacions”, ha destacat Roberto Gilarte franquiciat de DIA en Jaraíz de la Vora i Talayuela (Càceres).

  DIA és la major empresa franquiciadora d'Espanya, amb 1.600 socis que gestionen les seues botigues al llarg de tot el país, generadors de 6.000 llocs de treball i de riquesa en les seues localitats.

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar