elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fran Ferri, síndic de Compromís en les Corts, abandona la política

Fran Ferri, síndic de Compromís en les Corts, abandona la política
  • En una carta que ha fet pública en les xarxes socials ha anunciat la seua renúncia a l'acta de diputat per a tornar al seu treball professional

L'any 2021 acaba amb novetats polítiques per a Compromís. Fran Ferri, síndic en les Corts de la formació valencianista, ha anunciat que abandona la política, encara que no l'executiva de Més-Compromís, amb el qual assegura sentir-se “plenament identificat”.

Així ho ha comunicat a través d'una carta que ha fet pública en les seues xarxes socials en la qual expressa que “ha arribat el moment en què la dedicació institucional i la meua carrera professional s'han tornat incompatibles”. Per això, “he decidit que, després de més de deu anys en primera línia institucional, és el moment de tornar al meu treball i deixar que uns altres prenguen el relleu en les meues responsabilitats institucionals”.

En els pròxims dies, Ferri formalitzarà la seua renúncia a l'acta de diputat en les Corts, “una decisió difícil, meditada però que crec que és la correcta”.

Ferri explica en primera persona que en la seua trajectòria política “he passat de formar part de l'oposició més ferma en les Corts contra la majoria absoluta del PP a encapçalar com Síndic un grup parlamentari de govern”.

El fins ara Síndic de Compromís entén la política de manera temporal. De fet va assegurar que “soc un treballador que, de manera temporal, m'he dedicat a la política institucional” perquè “és la meua manera d'entendre la política des del punt de vista personal”, compaginant la vida política amb la laboral, alguna cosa que ha fet fins que va assumir el càrrec de Síndic en el parlament valencià.

Pujar