elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les fortes tempestes i la calamarsa colpegen la Comunitat Valenciana

Les fortes tempestes i la calamarsa colpegen la Comunitat Valenciana
  • La província de Castelló i València han sigut les més afectades per les pluges amb vehicles atrapats i cases inundades

MÉS FOTOS
Les fortes tempestes i la calamarsa colpegen la Comunitat Valenciana - (foto 2)

Les tempestes han fet estralls a les províncies de Castelló i València provocant números incidents per l'aigua i la calamarsa caiguda durant la tard nit del 16 de setembre.

Els primers incidents arribaven a la província de Castelló. Les pluges han colpejat la localitat castellonenca de l'Alcora on la calamarsa ha caigut amb força.

Els bombers han hagut d'intervenir també a Nules per a rescatar un vehicle que s'ha quedat atrapat per l'aigua. A més, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló s'ha mobilitzat per a retirar un arbre caigut sobre un vehicle a Borriana.

A la província de València, tant la capital com diverses localitats valencianes s'han vist afectades també per forta tempesta d'aigua. El Consorci Provincial de Bombers de València ha intervingut en diversos municipis. Han intervingut a Xiva perquè un cotxe s'ha quedat atrapat per l'aigua i en un habitatge inundat a Xest, al carrer Campillo.

Aproximadament a les 19.15 hores, els bombers han rebut un altre avís i s'han mobilitzat per al rescat de dos cotxes atrapats per l'aigua a Torrent, un al carrer Buenos Aires i un altre en la plaça de la Concòrdia.

Pujar