24 de novembre de 2020 24/11/20

Fortes ratxes de vent i màximes de 25 graus, el temps per als pròxims dies

Fortes ratxes de vent i màximes de 25 graus, el temps per als pròxims dies - (foto 1)
  • Consulta la previsió meteorològica per als pròxims dies

La nova setmana arriba a la Comunitat Valenciana amb importants canvis, meteorològicament parlant. La calor i les altes temperatures queden relegats a un segon pla, deixant passe als valors més tardorencs i a les fortes ratxes de vent.

Així es desprén de la previsió meteorològica de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), segons la qual aquest dilluns estarà marcat pels cels buidats que donaran pas a intervals de núvols alts a partir de la vesprada.

Durant tota la jornada les temperatures mínimes aniran en descens, excepte en el nord de Castelló on no experimentaran grans canvis respecte a dies anteriors. Per part seua, les màximes pujaran lleument en les tres províncies valencianes.

A més, en el nord de Castelló s'esperen fortes ratxes de vent especialment notables en la primera meitat del dia. En la resta, vent variable amb brises a la vesprada. S'esperen temperatures mínimes amb pocs canvis i màximes en ascens, i vent variable fluix, tendint a component sud amb alguns intervals de moderat en el litoral.

Per províncies, i de mitjana, els termòmetres marcaren els següents valors: a València màximes 26 graus i mínimes 17; a Castelló 25 graus de màxima i mínimes de 15 graus; i a Alacant s'aconseguiren els 26 graus i les mínimes seran de 18 graus

Pujar