27 de novembre de 2020 27/11/20
CEVISAMA 2020

La fira més important de la ceràmica torna a València

La fira més important de la ceràmica torna a València - (foto 1)
  • Cevisama se celebra en Fira València del 3 al 7 de febrer i amb vista a batre rècord de visitants

MÉS FOTOS
La fira més important de la ceràmica torna a València - (foto 2)

Fira València acull des d'aquest dilluns 3 de febrer i fins al pròxim 7 de febrer la 38a edició de la fira internacional de ceràmica, bany i pedra natural. Una cita molt important per al sector ceràmic valencià i que torna a créixer en aquesta edició i la seua ocupació bruta superarà els 126.000 metres quadrats.

L'oferta comercial de Cevisama es distribuirà en onze pavellons, on mostraran les seues últimes innovacions un total de 847 signatures expositores. D'elles, 552 són espanyols i 295 són marques estrangeres procedents de 40 països, amb una participació majoritària d'empreses italianes, encara que també és significativa la presència de marques de Portugal i Turquia.

El sector ceràmic espanyol, majoritari en l'aparador, mostrarà al món les novetats productives en les quals porta mesos treballant i en les quals qualitat, innovació, tecnologia i disseny són les grans apostes. Així mateix, la indústria auxiliar de fregides, esmalts i colors ceràmics portarà a Fira València l'últim en tecnologia aplicada al sector, igual que la maquinària ceràmica, un altre sector capdavanter i referent internacional, que participa en Cevisama els anys pareixes per a exhibir tot el seu potencial.

“Quan parlem de Cevisama, estem parlant del major esdeveniment de negocis que té lloc en la Comunitat Valenciana, un dels més importants d'Espanya i una cita imprescindible en el calendari firal internacional”, ha recalcat la directora del certamen, Carmen Álvarez.

La previsió és superar els més de 90.000 professionals registrats en la passada edició i l'objectiu prioritari continuen sent els prescriptors de producte i els distribuïdors de ceràmica i bany, tant nacionals com internacionals, que juguen un paper clau per a la indústria.  

En aquest sentit, Cevisama i la patronal ceràmica Ascer han col·laborat amb la Generalitat Valenciana en l'organització dels premis Ivace Awards for Tile of Spain Promotion, que en la seua segona convocatòria guardonen als distribuïdors més importants del mercat francés.

Així mateix, Cevisama ha organitzat una missió comercial per a garantir la presència en Fira València dels majors compradors estatunidencs de ceràmica espanyola, als qui es realitzarà una gal·la homenatge el tercer dia de fira.

 

Pujar