elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les finals femenines del Campionat Autonòmic Individual de Raspall es juguen a El Genovés

Les finals femenines del Campionat Autonòmic Individual de Raspall es juguen a El Genovés
  • La vesprada del diumenge es jugaran en el trinquet de La Costera les finals del Autonòmic Individual de raspall Femení, de les categories de tercera, quarta A, quarta B i veteranes

Aquest diumenge 23 de febrer, en el trinquet de El Genovés, es disputaran les finals de l'XI Campionat Autonòmic Individual de Raspall Femení. En total es disputaran quatre partides, corresponents a les categories de tercera, quarta A, quarta B i veteranes, al llarg de tota la vesprada. A les 16.30 hores obrirà el programa de partides la final de quarta B entre Mela del CPV Polinyà del Xúquer i María del CPV Bellreguard, la jugadora de la Ribera va derrotar en semifinals a Palmira del CPV Godelleta, mentre que la jugadora de la Safor ha arribat a la final després de guanyar a Eva també del CPV Godelleta. A continuació arribarà el torn de la partida de veteranes, on jugaran la vigent campiona, Eva del CPV Meliana contra Susana del CPV Bicorp, la jugadora de “l'Horta Nord” es va classificar a la final en derrotar a Tere del CPV Rafelbunyol, i la jugadora de la Canal de Navarrés va derrotar en semifinals a Ia jugadora del CPV Xúquer. La final de la divisió de bronze tindrà lloc a les 18 hores, on Mar del CPV Meliana i María del CPV Algemesí seran les protagonistes, la primera ha arribat a aquesta final després d'imposar-se en semifinals a Jennifer què és jugadora del seu mateix club, i la jugadora de la Ribera va guanyar en semifinals a Mamen del CPV Meliana. Finalment, tancaran el campionat Jimena del CPV Oliva i Santéne del CPV Borbotó que es jugarán el títol de quarta A, la jugadora de la Safor ha arribat a aquesta final després de derrotar en semifinals a Martina del CPV Algemesí, mentre que la jugadora de “l'Horta Nord” es va imposar a Lorena del CPV Tambori per a arribar a la final.

En la passada edició les campiones del X Campionat Autonòmic Individual de Raspall Femení van ser, Carol del CPV Meliana en la tercera categoria, Gema del CPV Meliana en la cuarta categoria i en veteranes va alçar el títol Eva del CPV Meliana.

Programació de les Finals de l'XI Campionat Autonòmic Individual de Raspall Femení, 23 de febrer, trinquet de El Genovés:

- 16.30 hores. 4a categoria B. Mela CPV Polinya / María CPV Bellreguard

- 17.15 hores. Veteranes. Susana CPV Bicorp / Eva CPV Meliana

- 18 hores. 3a categoria. Mar CPV Meliana / María CPV Algemesí

- 18.45 hores. 4a categoria A. Jimena CPV Oliva / Santéne CPV Borbotó

Pujar