Castellano

El final de l'estat d'alarma augmenta les reserves i els hotels valencians comencen a reobrir

El final de l'estat d'alarma augmenta les reserves i els hotels valencians comencen a reobrir
  • Benidorm i Costa Blanca inicien la desescalada amb una obertura d'entre el 23% i el 46% de la planta hotelera

El sector hoteler escalfa motors i prepara la seua obertura per a les pròximes setmanes després de l'aixecament de les restriccions. HOSBEC monitoritza la desescalada dels establiments turístics de Benidorm i de la Costa Blanca que inicien la desescalada amb una obertura d'entre el 23% i el 46% de la planta hotelera.

La previsió és que les obertures seguiran creixent en les pròximes setmanes a mesura que es reactivant la demanda, afirmen des de HOSBEC.

Des que es produïra el primer tancament amb motiu de la crisi sanitària del Covid-19, HOSBEC ha fet un seguiment dels canvis en l'activitat de les seues empreses associades.

Transcorregut un any molt complicat des de la data, i davant d'una situació d'incertesa respecte a la mobilitat de l'estiu que, són molts els hotels, apartaments i càmpings que han decidit obrir les seues portes i reprendre l'activitat.

Des HOSBEC monitoritzen totes les reobertures a través d'un informe interactiu que s'actualitza setmanalment (cada divendres) d'acord amb la informació que ens transmeten les empreses. Aquest informe inclou la planificació de les properes reobertures previstes, així com un gràfic resum de el nombre d'establiments oberts i les places actualment disponibles.

La nova desescalada de el sector

El sector es prepara per a un estiu molt diferent a què venia acostumat i en què les previsions varien cada dia. La temporada estiuenca de l'any 2020 va venir marcada per les cancel·lacions, les reserves d'última hora i la falta dels turistes internacionals.

L'Estat d'alarma a Espanya finalitza el proper 9 de maig, i amb això, molt probablement es reactive la mobilitat i la intenció de viatjar dels espanyols. Durant les últimes setmanes, i especialment els últims dies, s'ha detectat un increment de l'interès per viatjar i les recerques de viatges, principalment del mercat nacional. Una cosa que ha influït en la decisió de molts allotjaments de programar la seua reobertura en les pròximes setmanes.

Pujar