elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ferri defensa la marca Compromís enfront de futures aliances electorals

Ferri defensa la marca Compromís enfront de futures aliances electorals
  • La reunió prevista entre Mónica Oltra, Yolanda Díaz i Ada Colau posa en el punt de mira el futur de la formació valencianista

La reunió que mantindrà la líder de Compromís, Mónica Oltra, amb Yolanda Díaz d'Unides Podemos i Ada Colau sobre el procés intern i congressual d'Iniciativa ha posat en el punt de mira el futur immediat de la formació valencianista.

Preguntat el síndic de Compromís sobre aquesta trobada entre les lideresas, Fran Ferri ha assenyalat que s'emmarca dins del “debat d'idees del qual forma part el procés congressual” i ha demanat “respecte” al que fan els socis de la coalició i del grup parlamentari. 

Ferri defensat la marca Compromís, “un projecte assentat" en la Comunitat Valenciana, que “treballa per a millora la vida dels veïns i ens dona una força que no tenen altres partits, que tenen correspondència a nivell estatal”.

Malgrat que “ara estem centrats en la gestió del dia a dia i eixir de la pandèmia”, “quan arribe el moment valorarem i deliberarem en el si de Compromís” que és segons Ferri “on es prendran les decisions”.

Pujar