elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Feijoó torna a València després de l'ompliment de la plaça de toros i mostra el seu optimisme de cara al 28M

L'anècdota que deixa Feijoó a València: confon la candidata a l'alcaldia amb la de Barcelona
L'anècdota que deixa Feijoó a València: confon la candidata a l'alcaldia amb la de Barcelona
  • El líder popular ha deixat l'anècdota de la jornada en confondre la candidata a l'alcaldia de València, Mª José Catalá, amb la de Barcelona

MÉS FOTOS
Feijoó torna a València després de l'ompliment de la plaça de toros i mostra el seu optimisme de cara al 28M - (foto 2)
Feijoó torna a València després de l'ompliment de la plaça de toros i mostra el seu optimisme de cara al 28M - (foto 3)
Feijoó torna a València després de l'ompliment de la plaça de toros i mostra el seu optimisme de cara al 28M - (foto 4)

Encara amb la ressaca de diumenge passat en què la plaça de toros de València es va omplir al míting principal de campanya del Partit Popular amb Alberto Núñez Feijoó recolzant els seus candidats regionals i locals, el líder dels populars ha tornat aquest dijous a la capital del Túria el penúltim dia d'una campanya en què hem vist molt Feijoó per València.

Des de primera hora del matí ha estat passejant per la ciutat, ha visitat el Mercat Central i ha acudit a la Fundació Bancaixa per visitar l'exposició de Sorolla. En aquest espai ha tingut una trobada amb els apoderats i els interventors que estaran als diferents col·legis electorals diumenge que ve.

Feijoó ha destacat durant el discurs que el Partit Popular ha rejovenit, que són la formació que treballa per la millora econòmica -ha posat com a exemple la rebaixa de l'IVA dels aliments que van proposar a causa de la inflació-, que respecten les institucions i ha demanat que el proper diumenge els valencians votarem en massa.

Una mateixa idea que ha repetit Carlos Mazón, candidat a la Generalitat, que ha demanat a la societat que vote el PP, “per no donar-li un aval en blanc a Pedro Sánchez per seguir menyspreant la Comunitat Valenciana”. “Donem-li el canvi de rumb”, ha dit Mazón, que es mostra optimista de cara al 28M.

Durant el seu discurs, per cert, ha estat molt dur amb el PSOE pels “presumptes fraus electorals” a Melilla i Mojácar i ha afirmat que es tracta de “supòsits molt greus” que els “avergonyeixen” com a espanyols i demòcrates. Posteriorment, ha proposat introduir més garanties legals al sistema espanyol en el vot que es diposita a les oficines de correu.

El PP demana la rebaixa de l'IVA a la carn, el peix i les conserves

Feijoó ha recordat la proposta del PP per rebaixar l'IVA de tots els aliments i ha tornat a exigir al PSOE que rebaixi l'IVA de la carn, el peix i la conserva “perquè és determinant”. El líder popular, que havia visitat el Mercat Central minuts abans, ha lamentat que el que es parla als mercats, carrers i places és el preu dels aliments i les dificultats d'arribar a final de mes.

"La gent no pot seguir veient el govern més car de la democràcia mentre perdem poder adquisitiu, som el país que més ha incrementat la pressió fiscal, el deute i el dèficit, quin panorama", ha lamentat.

L'anècdota de la jornada: confon la candidata a l'alcaldia amb la de Barcelona

L'anècdota de la jornada s'ha produït durant el discurs de Feijoó, quan el líder popular s'ha confós en referir-se a la candidata a l'alcaldia de València com la de Barcelona: “Demà siga el darrer dia en què m'haga de dirigir com candidata a l'Ajuntament de Barcelona, estimada Mª José Catalá”. Un moment de lapsus que, seguit del silenci i avís dels presents, s'ha quedat en anècdota: “Serà el darrer moment perquè a partir d'aquell moment em dirigiré com a alcaldessa de València”.

El vot de Vox i Ciutadans

Mª José Catalá, candidata a l'alcaldia, ha destacat que València es juga molt en aquestes eleccions i per això ha demanat el vot “a tots els votants d'altres partits, de Ciutadans, de Vox, a tots els que estan desencantats amb el sanxisme, a tots els que han vist que això de Compromís anava d'això, no era el que es prometia”. Aquest, ha dit és un vot important, un vot útil “que és necessari” perquè els vots no poden anar a un carrer sense eixida.

Pujar