19 de setembre de 2020 19/9/20

La Federació de Pilota Valenciana (FPV) i Bankia presenten la final de Lliga Bankia de Raspall Femení

La Federació de Pilota Valenciana (FPV) i Bankia presenten la final de Lliga Bankia de Raspall Femení - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Federació de Pilota Valenciana (FPV) i Bankia presenten la final de Lliga Bankia de Raspall Femení - (foto 2)
  La Federació de Pilota Valenciana (FPV) i Bankia presenten la final de Lliga Bankia de Raspall Femení - (foto 3)
  La Federació de Pilota Valenciana (FPV) i Bankia presenten la final de Lliga Bankia de Raspall Femení - (foto 4)
  La Federació de Pilota Valenciana (FPV) i Bankia presenten la final de Lliga Bankia de Raspall Femení - (foto 5)
  La Federació de Pilota Valenciana (FPV) i Bankia presenten la final de Lliga Bankia de Raspall Femení - (foto 6)
  La Federació de Pilota Valenciana (FPV) i Bankia presenten la final de Lliga Bankia de Raspall Femení - (foto 7)

  La Federació de Pilota Valenciana (FPV) i Bankia han presentat este dilluns la Lliga Bankia de Raspall d'Elit Femení 2019 en un acte celebrat al Saló d'Actes de la seu central de Bankia a València.

  En l'acte han participat el president de la FPV, José Daniel Sanjuan; la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García; la directora comercial de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Rosa Piqueras, i el coordinador de pilota valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner, així com representants dels equips finalistes, Bicorp i Beniparrell.

  El primer acte de la final del torneig més important del raspall femení. Aquest es disputarà dissabte que ve 15 de juny, al carrer de pilota de Beniparrell, a les 19 hores, i amb la presència de les càmeres de À Punt Mèdia.

  El president de la FPV, José Daniel Sanjuan, ha destacat la importància de la dona en l'esport. "Des de la Federació estem tractant de posicionar l'esport femení en el lloc que ha d'ocupar. Les jugadores són un clar exemple per a la pilota valenciana de hui dia per tots els valors que transmeten, complementen aquest esport amb el seu esperit de superació i el seu sacrifici. Entitats com Bankia, juntament amb la Diputació i la Generalitat Valenciana, ajuden a facilitar la visibilització de l'esport femení i això ho hem d'agrair eternament ".

  Rosa Piqueras, representant de Bankia a l'acte, va assegurar que "a Bankia ens sentim molt orgullosos de poder donar suport a la pràctica d'este esport entre les dones, que és ja imparable". "És una gran satisfacció patrocinar i participar en la difusió dels grans campionats femenins en la temporada com són la Lliga i l'Individual, que se sumen a les competicions masculines. Per descomptat, avui cal felicitar els equips de Bicorp A i Beniparell, a Victòria, Mar, Aida, Ana i Noelia, pel gran campionat disputat i per aconseguir molt merescudament la gran final que es disputarà el dissabte ", ha traslladat per comprometre al fet que "des de Bankia continuarem treballant per la pilota valenciana".

  La diputada d'Esports, Isabel García, va agrair a l'entitat Bankia "per acompanyar-nos en este impuls a la pilota valenciana femenina, ja que en vosaltres hem trobat un fidel aliat. Este creixement de la pilota valenciana femenina actual, amb una evolució ràpida i seriosa, l'hem treballat durant 4 anys colze a colze amb la Federació ", mentre que el representant de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner, ha remarcat que " l'equip de Bicorp torna un any més a la final i defensarà el títol davant de Beniparrell. Es tracta de dos equips de molt alt nivell i ben compenetrats que garantiran un gran espectacle que es consolida gràcies al patrocini de Bankia, que manté el seu compromís amb el nostre esport, i un any més amb la presència de les càmeres de À Punt Mèdia ".

  Finalment, les jugadores finalistes, Victòria i Mar de Bicorp, juntament amb Ana i Noelia de Beniparrell, van tancar l'acte amb la ja tradicional elecció de les pilotes amb les que es disputarà la gran final de dissabte.

  Pujar