elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Europa proposa tancar les seues fronteres durant 30 dies

Europa proposa tancar les seues fronteres durant 30 dies
  • Una mesura extrema per a contindre el coronavirus: “com menys es viatge, més podrem controlar-ho”

Europa podria tancar les seues fronteres durant un mes. Així ho ha proposat la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, a causa de la crisi sanitària originada pel coronavirus. Així, von der Leyer, proposa prohibir l'entrada de 30 dies als estrangers que viatgen a la Unió Europea amb la fi combatre la propagació del covid-19.

Així, Brussel·les prendria aquesta mesura per als viatges no essencials: “Quants menys viatges, més podem contindre el virus. Propose als caps d'Estat i de Govern que introduïsquen restriccions temporals als viatges no essencials a la UE”, ha indicat la presidenta de la Comissió Europea en el seu compte de Twitter.

Amb aquesta decisió, la Comissió Europea vol limitar les fronteres exteriors de la Unió Europea, una mesura que s'estudiarà aquest dimarts al matí en un cim que mantindran els líders de la UE per videoconferència.

La proposta de Ursula von der Leyen passa per prioritzar els transports essencials de medicaments, aliments i altres serveis d'emergència: “Com menys es viatge, més podrem controlar el virus”, afig la presidenta en un vídeo en twitter. També demana a Regne Unit al fet que s'unisca a aquestes mesures malgrat no pertànyer a la Unió Europea des de gener.

 

Pujar