elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ORATGE COMUNITAT VALENCIANA

Escalada de temperatures aquest dimarts en la Comunitat Valenciana com a avantsala a un dia tempestuós

Escalada de temperatures aquest dimarts en la Comunitat Valenciana com a avantsala a un dia tempestuós
  • Les màximes pujaran en gran part del territori i serà un dia tranquil a l'espera de canvis

S'espera un dimarts 18 de juny amb cel poc nuvolós o buidat en la Comunitat Valenciana, amb intervals de núvols baixos en el litoral al matí. Les temperatures no experimentaran canvis significatius en comparació amb el dia de hui.

El vent bufarà de component aquest i sud, fluix en general, encara que s'esperen intervals de moderat a la vesprada en el litoral d'Alacant i València i a l'interior nord de Castelló.

Temperatures en les capitals de província:

Alacant: Mínima de 20 °C, màxima de 28 °C
Castelló de la Plana: Mínima de 19 °C, màxima de 29 °C
València: Mínima de 19 °C, màxima de 27 °C

No obstant això, en algunes zones de l'interior s'aconseguiran temperatures més elevades, com a Cofrents, on s'esperen fins a 32 °C, o en ciutats com Alcoi, Xàtiva i Sogorb, on el termòmetre podria arribar als 31 °C.

En general, s'espera un dia agradable amb cels assolellats i temperatures càlides en la Comunitat Valenciana, ideal per a gaudir d'activitats a l'aire lliure.

Això sí, aquest dimecres s'esperen tempestes i ruixats que podrien afectar molts punts de la geografia valenciana. Caldrà estar atents a la previsió en el pròxim butlletí meteorològic per a concretar quines zones seran les més afectades.

Pujar