19 d’octubre de 2020 19/10/20

El PP enlletgeix al Consell per les noves ajudes a Francis Puig: "És una falta de decència"

El PP enlletgeix al Consell per les noves ajudes a Francis Puig: "És una falta de decència" - (foto 1)

  La portaveu adjunta del Grup Popular en Les Corts, Eva Ortiz, ha denunciat hui que la Generalitat “continue incrementant les ajudes a Francis Puig, germà del President, amb una falta total d'ètica i de transparència”.

  Eva Ortiz s'ha pronunciat així després de conéixer que la productora Comunicacions dels Ports ha rebut una nova subvenció de la Generalitat, en aquest cas de prop de 24.000 euros del programa Avalem Joves. Amb aquesta, les subvencions de la Generalitat rebudes per les empreses del germà del *President superen els 600.000 euros.

  La dirigent popular ha criticat que el Govern valencià “no tinga cap objecció a continuar incrementant les ajudes a Francis Puig, malgrat que hi ha una investigació oberta que posa en el focus a set Conselleries, i que té a un Director General imputat, a més de factures duplicades. És d'una falta de decència total”.

  “Es continua alimentant, a costa de la butxaca de contribuent, una trama sobre la qual hi ha moltes més ombres que llums i sobre la qual hi ha especial interés per no traslladar expedients, documentació ni donar explicacions”, ha assenyalat Eva Ortiz. La diputada ha indicat, que malgrat els impediments, continuarà demanant explicacions i tota la documentació “fins on haja d'arribar”.

  En la mateixa línia, la portaveu adjunta del GPP ha assenyalat que “sembla que en la Comunitat Valenciana l'única garantia per a obtindre subvencions del Consell és cognomenar-se Puig”, ha assenyalat Eva Ortiz. “Com s'han de sentir els autònoms, als quals no els paga? Com s'han de sentir els agricultors i ramaders de la Comunitat quan són els últims a cobrar d'Espanya en veure que hi ha agraciats als quals els arriben subvencions de manera reiterada?”.

  Pujar