27 d’octubre de 2020 27/10/20

Els veïns de Plaza Madrid demanden a Cs millores en neteja viària

Els veïns de Plaza Madrid demanden a Cs millores en neteja viària - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els veïns de Plaza Madrid demanden a Cs millores en neteja viària - (foto 2)
  Els veïns de Plaza Madrid demanden a Cs millores en neteja viària - (foto 3)

  El portaveu del Grup municipal de Ciutadans (Cs) Elx, David Caballero, ha visitat Plaza Madrid per a atendre a més d'un centenar de veïns i placers, i conéixer de primera mà les necessitats del barri i dels comerciants. En aquesta trobada “ens han traslladat que després de la retirada d'arbratge, hi ha restes de poda per les voreres, una imatge lamentable per a carrers comercials i amb llocs de mercat”, ha afirmat el portaveu, que ha estat acompanyat pels regidors Juan Antonio Sempere i Eva Crisol.

  Caballero ha indicat que “no existeix coordinació entre regidories. Parcs i jardins retira l'arbratge i la Regidoria de Neteja deixa que s'acumule durant dies la brutícia, la qual cosa provoca que tot el barri acabe amb restes de poda pels carrers, causant una fotografia poc digna per a la nostra ciutat”.

  Una altra de les demandes, en aquest cas dels placers dels llocs del mercat ambulant, ha sigut “el buit de forma constant dels llocs. A pesar que hi ha sol·licituds per a ocupar-los, la Regidoria de Mercats no respon, la qual cosa provoca que cada vegada hi haja menys posats i acudisquen menys persones”, ha indicat el portaveu de Cs.

  David Caballero ha avançat que “traslladarem de forma urgent al Tripartit aquestes demandes perquè es posen a la feina, encara que una vegada més queda demostrat la falta d'acció per part d'un Govern local que ha malgastat quatre anys de legislatura”.

   

  Pujar