15 d’agost de 2020 15/8/20

Les universitats de la Xarxa Vives organitzen el concert “Música de poetes” com a mostra d’agraïment a la comunitat universitària

  La Xarxa Vives d’Universitats, de la qual forma part la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, ha organitzat el concert "Música de poetes” per a agrair a tota la comunitat universitària l’esforç realitzat durant els darrers mesos arran de la crisi sanitària. El concert tindrà lloc demà dimarts, 23 de juny, des de les 11:30 hores, a Instagram Live, coincidint amb la revetla de Sant Joan.

  L’actuació comptarà amb la participació de cantautors catalans, valencians, balears i andorrans que interpretaran les seues versions preferides de la poesia en català musicada. La iniciativa naix com una mostra d’agraïment per la capacitat d’adaptació i resposta demostrada els darrers mesos per l’estudiantat, el personal docent i investigador, i el personal d’administració i serveis. Alhora, amb la realització d’aquest concert en línia, les universitats reivindiquen el paper de la cultura, la ciència i l’educació en la superació de l’actual crisi.

  El programa compta amb 14 actuacions i la UMH ha convidat per aquesta ocasió a El Diluvi, del compte d’Instagram @eldiluvi, que interpretarà “I tu, sols tu” (Divisa), de Maria Mercè Marçal, i “Sageta de foc”, de Joan Salvat-Papasseit.
   

  Universitat Miguel Hernández

  Universitat Miguel HernándezEntrar en el especial
  Pujar