4 d’agost de 2020 4/8/20

El teixit estudiantil de la UMH exigeix mesures excepcionals

  Naix la Plataforma Escudo Estudiantil de la Universitat Miguel Hernández de la mà de diversos estudiants i amb la participació de sindicats i organitzacions estudiantils de la universitat.

  Aquesta plataforma ha sorgit de manera espontània després de la resposta institucional fet aquestes darreres setmanes, d'entre xarxes socials i plataformes de missatgeria digital.

  Consideren insuficient i poc participativa l'actuació de la UMH, per a això proposen 5 propostes bàsiques:

  • 1. La Universitat (UMH) ha de cobrir les necessitats materials bàsiques i assegurar-se que els estudiants compten amb el material adequat per a les classes telemàtiques i els mitjans d'avaluació.
  • 2. La Universitat (UMH) ha de garantir que els estàndards d'avaluació s'ajusten a la qualitat educativa d'aquest quadrimestre.
  • 3. Creiem que les mesures adoptades per les universitats, en aquest cas la UMH, respecte a les taxes no s'adapten a la realitat actual. El fraccionament de les taxes no s'ajusta a les necessitats socials, per la qual cosa exigim la suspensió d'aquestes.
  • 4. El govern ha de complir amb el programa que es va establir, en el qual va reflectir un canvi en la mena de beques, del model de nota mitjana i un ajust a les condicions econòmiques.
  • 5. La UMH ha de garantir els drets de totes les treballadores i dels serveis que té externalitzats amb empreses privades.

  "Escudo Estudiantil UMH", des dels seus perfils en xarxes socials ha exigit així a les autoritats universitàries que atenen les seues reclamacions i anunciaran pròximament una assemblea telemàtica oberta a tota la comunitat educativa, per a iniciar una agenda de treball, on esperen que se sumen més estudiants,professors, treballadors, organitzacions, plataformes i sindicats.

  Universitat Miguel Hernández

  Universitat Miguel HernándezEntrar en el especial
  Pujar