elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Salven la vida d'una xiqueta de 9 anys després d'un xoc frontal entre dos cotxes a Elx

Salven la vida d'una xiqueta de 9 anys després d'un xoc frontal entre dos cotxes a Elx
  • A conseqüència del xoc, sis persones van resultar ferides, també una altra xiqueta de 9 anys per traumatisme abdominal

MÉS FOTOS
Salven la vida d'una xiqueta de 9 anys després d'un xoc frontal entre dos cotxes a Elx - (foto 2)

Sis persones van resultar ferides ahir a la vesprada en un accident de trànsit a Elx. Segons han informat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), el xoc frontal entre els dos vehicles es va produir poc abans de les 18.40 hores en la CV-853. Immediatament es va mobilitzar l'helicòpter medicalitzat amb base en la província d'Alacant, dues unitats del SAMU, una unitat SVA d'Infermeria i tres unitats SVB.

Els serveis mèdics van aconseguir revertir la parada cardiorespiratòria en una xiqueta, de 9 anys d'edat, a la qual van salvar la vida. Posteriorment ha sigut evacuada per politraumatisme a l'hospital General Universitari d'Alacant en una unitat del SAMU.

Una altra xiqueta de 9 anys també va resultar ferida i presentava traumatisme abdominal i va ser traslladada al mateix hospital que l'anterior menor, en l'ambulància de SVA d'Infermeria.

Per part seua, un home de 50 anys va haver de ser evacuat en l'altra unitat del SAMU a l'hospital General Universitari d'Elx per fractura de totes dues cames, una dona de 46 anys era traslladada al mateix centre hospitalari que l'anterior ferit, en una ambulància SVB amb l'equip mèdic de la SAMU aèria. La dona presentava fractures en una cama i en un colze.

A l'hospital del Vinalopó d'Elx van ser evacuats, en sengles ambulàncies SVB, una dona de 42 anys amb possible fractura de pelvis i un home de 41 anys amb possible fractura de clavícula.

Pujar