elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Roben en diversos habitatges del centre d'Elx manipulant els panys amb espanyaportes

Roben en diversos habitatges del centre d'Elx manipulant els panys amb espanyaportes
  • La Policia Nacional va detindre a dues persones de manera "in fraganti" fruit d'un dispositiu de vigilància per a previndre els robatoris en domicili en la zona centre de la ciutat

La Policia Nacional ha detingut a dos homes, de 31 i 34 anys d'edat, i de nacionalitat georgiana, per la presumpta comissió de robatoris amb força en habitatges d'aquesta localitat.

Els fets van ocórrer a principi de mes i al mig dia, quan agents de la Comissaria d'Elx, després d'haver establit un dispositiu de vigilància per a la prevenció de robatoris en domicili en la zona centre d'Elx, van ser alertats per una crida d'un ciutadà a la Sala del 091, el qual va manifestar veure com dos individus manipulen un pany.

La ràpida intervenció policial, va fer que els autors anaren sorpresos "in fraganti" forçant la porta d'un domicili situat en el centre d'elche.

Durant la detenció se'ls van intervindre diversos espanyaportes i altres útils per a l'obertura de panys, que portaven ocults a l'interior d'un moneder.

Els agents després d'una minuciosa inspecció del lloc dels fets, localitzen diversos indicadors col·locats a les portes de diferents immobles, aquests senyals són utilitzats per grups criminals per a marcar possibles objectius i efectuar l'il·lícit penal.

Ja en Comissaria es va comprovar que un d'ells comptava amb antecedents policials per fets similars, s'està investigant la possible implicació de tots dos en altres robatoris amb el mateix "modus operandi".

La investigació i la detenció ha sigut duta a terme per agents del Grup 3r d'Investigació de la Brigada de Policia Judicial en col·laboració amb la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria d'Elx.

Pujar