elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un robatori de marihuana entre bandes acaba en segrest a Elx

Un robatori de marihuana entre bandes acaba en segrest a Elx
  • La Policia Nacional ha detingut onze persones després d'un complex operatiu policial

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria d'Elx han detingut onze persones després de culminar una operació en la qual s'ha aconseguit l'alliberament d'una jove que estava retinguda després d'una fallida compra de substàncies estupefaents que va acabar en el segrest de la persona que presumptament va posar en contacte al venedor i els compradors.

Els agents van tenir coneixement de la privació de llibertat d'una jove per part de la seua parella que es va presentar a la Comissaria de la Policia Nacional a Elx dient que havien segrestat la seua nòvia i que li exigien el pagament d'una quantiosa suma per procedir al seu alliberament.

Immediatament els policies de la UDEV (Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta) de la Brigada de Policia Judicial d'Elx es van fer càrrec de la investigació. El denunciant i la seua parella havien actuat d'intermediaris en un negoci de compravenda de substàncies estupefaents, concretament marihuana. D'aquesta manera la parella de la víctima va acompanyar els compradors fins al domicili on s'anava a realitzar la transacció.

Si bé la mateixa va resultar fallida ja que els presumptes compradors es van apoderar de la droga violentament agredint als que pretenien vendre-i van fugir del lloc a corre-cuita sense abonar cap quantitat.

Després de l'episodi de la sostracció, els perjudicats van retenir a la intermediària, fent-la culpable de tot el que ha passat així com d'actuar en connivència amb els assaltants, exigint la seua parella una elevada quantitat de diners per a procedir a la seua llibertat.

Amb les dades aportades pel denunciant ràpidament els policies van aconseguir conèixer la localització exacta de l'ostatge i després d'establir un dispositiu de vigilància discreta al voltant del domicili seguint el protocol de situacions crítiques amb persones retingudes es va aconseguir l'alliberament de la víctima i que els seus cinc captors es lliurasen. En aquest dispositiu especial van participar també indicatius de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional a Elx, essencials en la bona fi de l'exitosa actuació policial.

Pujar