4 d’agost de 2020 4/8/20

A presó per saltar-se el confinament 47 vegades a Elx i ser enxampat en totes elles

A presó per saltar-se el confinament 47 vegades a Elx i ser enxampat en totes elles - (foto 1)
  • Tant la Policia Local com la Policia Nacional van detectar que aquest home eixia al carrer sense justificació i li van avisar totes aquestes vegades

Un veí d'Elx ha sigut enviat a presó després de vulnerar les condicions del confinament fins a 47 ocasions, encara que podrien ser moltes més ja que són les que li ha enxampat la Policia. L'home va ser sancionat fins a vegades per la Policia Local d'Elx i 19 per la Policia Nacional. Al final ha sigut ingressat a la presó aquest dimecres.

El Ministeri de l'Interior ha informat que en les últimes 24 hores el nombre de propostes de sanció per vulnerar les condicions del confinament ha ascendit a 4.117 persones. En el que va d'estat d'alarma, portem acumulades 147.446 propostes de sanció.

Des d'Interior han alertat també aquest dijous que s'han monitorat un total de 416.000 dominis web des de l'entrada en vigor de l'Estat d'Alarma, observant, en un important número d'ells, indicis tècnics que apunten que estan sent utilitzats per a activitats il·legals.

Per això, i després d'exhaustives anàlisis tant dels dominis en si com de les pàgines web i servidors als quals apunten, la Unitat de Ciberdelinqüència ha sol·licitat, obtingut i verificat el bloqueig de quasi 46.000 dominis web que estaven sent presumptament utilitzats per a activitats criminals.

“No tinguen dubte que continuarem treballant per a localitzar aquells dominis web creats i utilitzats per a cometre activitats il·lícites, com la distribució de virus informàtics o la comissió d'estafes on-line”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar