17 de gener de 2021 17/1/21
A ELX

Presó per a la jove detinguda per la mort dels seus dos bebés als quals va donar a llum a casa

Presó per a la jove detinguda per la mort dels seus dos bebés als quals va donar a llum a casa - (foto 1)
  • La dona està investigada en una causa oberta per dos delictes d'assassinat, sense perjudici d'una ulterior qualificació

La jutgessa de guàrdia d'Elx (Alacant) ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a la dona detinguda dijous passat després de donar a llum a dos bebés a casa dels seus pares, i que va ingressar al costat dels xiquets, ja morts, a l'hospital Universitari del Vinalopó.

Segons han informat des del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, la detinguda va passar aquest diumenge a disposició de la titular del Jutjat d'Instrucció 1 d'Elx, que va decretar el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança.

La dona està investigada en una causa oberta per dos delictes d'assassinat, sense perjudici d'una ulterior qualificació. La pròpia titular del jutjat, en funcions de guàrdia, va rebre dijous passat un avís de l'Hospital del Vinalopó en el qual s'alertava de l'ocorregut, després de l'ingrés de la sospitosa.  

La jutgessa va oficiar a la Policia perquè es personara en el centre hospitalari i aqueix mateix dia va procedir a el aixecament dels cadàvers dels menors.

Pujar