elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Naiara Davó, diputada d'Unides Podem en les Corts, intervindrà en un acte obert sobre la Llei del Palmerar a Elx

Naiara Davó, diputada d'Unides Podem en les Corts, intervindrà en un acte obert sobre la Llei del Palmerar a Elx
  • La trobada tindrà lloc dimecres que ve 17, en la seu de Podem a Elx, i comptarà amb la participació de Anabel Mateu, portaveu municipal de la formació morada, i Moisés García, de l'executiva local

MÉS FOTOS
Naiara Davó, diputada d'Unides Podem en les Corts, intervindrà en un acte obert sobre la Llei del Palmerar a Elx - (foto 2)
Naiara Davó, diputada d'Unides Podem en les Corts, intervindrà en un acte obert sobre la Llei del Palmerar a Elx - (foto 3)

El passat 28 d'octubre, les Corts Valencianes van aprovar la nova Llei del Palmerar d'Elx, una inciativa del Govern del Botànic per a actualitzar i ampliar la protecció i promoció de l'ecosistema il·licità.

Amb motiu de l'aprovació d'esta Llei, des del col·lectiu local de Podem organitzen una trobada oberta dimecres que ve 17 de novembre, a les 19:00h. L'esdeveniment tindrà lloc en la seu d'Elx (C/Antonio Machado, 35) i comptarà amb la presència de Naiara Davó, diputada d'Unides Podem i responsable d'impulsar la llei en Les Corts Valencianes.

"Es tracta d'una trobada oberta a la ciutadania il·licitana, amb l'objectiu principal d'analitzar, dialogar i debatre sobre la importància d'esta nova Llei per al futur d'Elx. Analitzarem també alguns dels seus punts clau: ampliar la protecció dels horts, millorar la participació de la societat civil en la gestió dels mateixos i augmentar el pressupost per a salvaguardar i promocionar el nostre ecosistema, el Palmerar Il·licità", afirma la portaveu municipal, Anabel Mateu.

Pujar