elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un menor sense carnet condueix de manera temerària per Elx un ciclomotor sense documentació

Un menor sense carnet condueix de manera temerària per Elx un ciclomotor sense documentació
  • La Policia Local ha detingut al conductor i al propietari del vehicle

La Policia Local va detindre el passat 24 d'agost a dos menors com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat viària. La patrulla es va trobar amb un ciclomotor que circulava de manera temerària per l'entorn de Barri Patilla i Casablanca. El conductor en adonar-se de la presència policial, va tractar de donar-se a la fugida i ocultar el vehicle en un solar pròxim.

Malgrat això, els agents van identificar a l'arrestat, de 17 anys, i van comprovar que mancava de carnet. El ciclomotor, sense plaques de matrícula ni elements identificatius, pertanyia a una tercera persona que es va personar en el lloc. Aquest, de 16 anys, va manifestar haver-ho comprat en un taller, però sense aportar cap document acreditatiu de la seua titularitat.

La dotació va procedir a la immobilització del vehicle en el Depòsit Municipal i a la detenció de totes dues persones, per la comissió d'un possible delicte contra la seguretat viària per part del conductor i del presumpte titular com a cooperador necessari.

Pujar