29 de setembre de 2020 29/9/20

Cs Elx i l'AMPA del CEIP La Paz es desplacen a les Corts per a exigir millores “després d'11 anys de barracons”

Cs Elx i l'AMPA del CEIP La Paz es desplacen a les Corts per a exigir millores “després d'11 anys de barracons” - (foto 1)

    El portaveu i del Grup municipal de Ciutadans (Cs) Elx, David Caballero, i el regidor Juan Antonio Sempere, al costat de representants de l'AMPA del CEIP La Paz de Torrellano, s'han desplaçat fins a València per a reunir-se amb la diputada i portaveu adjunta del grup parlamentari de Cs en Les Corts, Mercedes Ventura, i traslladar-li la necessitat que la Conselleria d'Educació "done terminis concrets per a l'ampliació del centre educatiu després d'11 anys de barracons". Ventura s'ha compromés a reclamar a Marzà "que la pròxima vegada que visite Elx siga per a donar la cara davant la comunitat educativa amb solucions i dates realistes".

    Caballero ha explicat que "des de Cs Elx i des de l'associació de pares del CEIP La Paz es busquen respostes a una situació lamentable que es porta vivint des de 2008 quan l'Ajuntament va cedir el terreny a Conselleria per a l'ampliació del col·legi i es retiraren els barracons, però això no ha passat". Per això, ha demanat al conseller d'Educació que aclarisca "quin serà el projecte concret i es comprometa en terminis reals per a desenvolupar el promés". Segons el portaveu, "és intolerable que el conseller visitara Elx la setmana passada i no atenguera els pares d'aquest col·legi que porten manifestant-se diversos mesos".

    Sempere ha recordat que aquest col·legi estava inclòs en el mapa d'infraestructures escolars publicat per la Conselleria en 2015 amb una data d'inici de les obres en 2017. "El projecte d'ampliació del CEIP La Paz no es va incloure en el Programa Edificant lloc que, segons ens van informar, era imminent la seua execució, però hui dia l'única cosa que hi ha són barracons i promeses incomplides", ha remarcat.

    La diputada de Cs ha anunciat que esgotarà "totes les vies possibles perquè des de Conselleria d'Educació s'oferisquen respostes concretes i efectives perquè aquest projecte es convertisca en una realitat palpable i aquests alumnes puguen rebre la seua educació en unes infraestructures dignes".

    Pujar