elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jornada de reforestació al barranc de Barbassena

Jornada de reforestació al barranc de Barbassena
Jornada de reforestació al barranc de Barbassena

  Desde Margalló – Ecologistes en Acció d’Elx i amb la col·laboració de ARBA Elx s'organitza el proper diumenge 14 de novembre a aquesta activitat amb la qual han vingut reivindicant des de fa uns anys la protecció de la zona donant-la a conèixer a la ciutadania. És una activitat per a tota la família on podràs descobrir el valor intangible de el lloc, així com aprendre a diferenciar les plantes i les seves estratègies de supervivència i, per descomptat, aportar el teu granet ajudant a combatre la desforestació plantant un arbre o arbust.

  El punt de trobada per accedir a la zona s'enviarà per correu electrònic el divendres 13 amb la resta d’indicacions per a gaudir de manera segura i saludable de l’activitat. Després caldrà caminar uns 15 minuts fins arribar a la zona del barranc on es realitzarà l’activitat.

  Es plantarà una varietat d’arbusts autòctons de les nostres serres, en concret: Llentiscle, Ullastre, Olivella, Lavanda, Romaní, Aladern, Albaida, Arçot, Estepa y Periploca entre altres.

  Es recomana portar roba i calçat còmode, gorra, esmorzar i aigua per beure. Si disposeu d’aixada o regadora, seran benvingudes. Més avall trobaràs un fullet amb recomanacions per fer una bona reforestació.

  És imprescindible inscriure’s a l’activitat a través del formulari que hi ha al final d’aquesta pàgina. L’aforament està limitat.

  10 h – Recepció al punt de trobada.

  10.30 h – Presentació de la jornada i reforestació.

  13 h – Comiat i fi de la jornada.

  Pujar