8 de març de 2021 8/3/21

Grups de joves es colen als patis de col·legis d'Elx per a saltar-se el toc de queda

Grups de joves es colen als patis de col·legis d'Elx per a saltar-se el toc de queda - (foto 1)
  • La Policia Local observa un increment de reunions en aquests recintes, usats com a punt de trobada per al consum d'alcohol i estupefaents

La Policia Local d'Elx reforça la vigilància en recintes educatius després del toc de queda després d'observar un increment de reunions en col·legis i instituts. Els grups utilitzen aquests llocs, pel resguard que faciliten, per al consum d'alcohol i estupefaents, així com per a generar actes vandàlics.

Els equips directius dels centres docents van denunciar a la policia els fets i la falta de neteja en els matins següents després del pas d'aquests grups. Davant aquesta situació, i l'increment dels seguiments davant les infraccions de les mesures preventives enfront del covid19, una dotació de la Policia Local va detectar el 9 de gener, sobre les onze de la nit, a un d'aquests grups en l'IES Nit de l’Albà.

Els agents van procedir a identificar a les persones que es trobaven allí i van esclarir que, a més de l'accés no autoritzat al lloc i l'incompliment de les mesures relatives a l'horari, es trobaven consumint begudes alcohòliques d'alta graduació i estupefaents al pati.

Pujar